Ongelma: Lankapussit valtaavat elintilani. Niitä vierii kaikkialla pitkin lattioita. Erimerkkisten pussien sisältöä ei näe kurkistamatta. Kulutan liian suuren osan päivistäni pusseija väistellen ja niihin kurkkaillen.

Houkutus: Lankakerät ovat kaupoissa kauniita. Niitä ei voi olla hypistelemättä, mikä taas luo mielikuvia tuotteista, joihin lankoja saattaisi käyttää.

Ongelman ja houkutuksen yhdistäminen: Langat voisivat olla esillä, mutta missä vietävän paikassa olisi niille tilaa? Pään yläpuolella katon rajassa.

116814.jpg

Eteisessä on pitkää seinää aivan tyhjillään. Nämä hyllyt saatiin ensimmäiseksi, ihan hetikohta on saatava vastapäiselle seinälle vielä paljon pitempi hyllyrivi, koska tässähän on vain murto-osa langoistani. Hyllytarvikkeet on ostettu Indiskasta aika kalliilla hinnalla - no, hyllylevyn reuna on toki muotoiltu ja kannakkeet ovat todella kauniit. Toiselle seinälle haluan yksinkertaisemman hyllylevyn rahan säästämiseksi. Harkitsen vielä kannakkeita. Nehän näkyvät vain yhdestä suunnasta, joten kannattaisiko ostaa jotain halvempaa mallia niihinkin.